Joda, du kan bruke o’boy, den er lavFODMAP den og. Fordelen med denne sirupen er at du kan eksperimentere med dine egne varianter med litt chili, vanilje, kanel og/eller kardemomme. Enkelt og utrolig godt i både melk og kaffe og ikke minst, på is… De som vil ha en sukkerfri variant kan sikkert bruke stevia, men det kan jeg lite om. Smak deg frem!

Oppskrift på melkefri is får du her

Lagre

Sjokoladesirup

Ca. ett glass

60 g. kakaopulver

1 dl. vann

6 ss. sukker

2 ss. lønnesirup.

Lagre

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene i en kasserolle og varm forsiktig opp mens du rører. La blandingen stå på svak varme i noen minutter. Hell over på et rent glass med lokk.

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

2 Kommentarer

    • Cecilie

      Da er det vel bare å sette i gang med bakingen? 😉 Xxx.

Etterlat et svar til Gastro Avbryt svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.