Da har jeg pakket og er snart klar for å reise til Kina, nærmere bestemt Hangzhou. Mannen skal jobbe der i 1 år og jeg skal reise litt frem og tilbake. I første omgang skal jeg nå være der i 3 uker.

Å gå på lavFORDMAP-dietten i Kina er en utfordring både fordi de der ikke har helt begrepet «allergi» innarbeidet, men også pga. språkbarrierer. Heldigvis har vi leilighet og jeg har derfor mulighet for å lage mat selv. Jeg regner dog ikke med at jeg får kjøpt særlig med glutenfritt mel, så jeg har med meg TORO glutenfri lys blanding, ferdigmalt havremel (havregryn som er malt i «stavmikserboksen»), bakepulver, noen kjeks jeg har kjøpt +++. Full liste kommer senere!

De kommende tre ukene har jeg noen oppskrifter som jeg har skrevet på forhånd, men det vil nok bli mest innlegg fra Kina. Nettet er noe ustabilt og det kan hende det blir lettere å bruke Instagram enn å blogge. Jeg bruker hashtagen #travellowfodmap

Vi sees!

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

2 Kommentarer

    • Cecilie

      Tusen takk! Vel fremme og har det så langt veldig bra! 🙂

Etterlat et svar til Cecilie Avbryt svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hverdagen

Jeg overlevde!

  Jeg overlevde! TUSEN millioner takk for alle de fine tilbakemeldingene på mitt forrige innlegg om angst. Noen har skrevet i bloggen, andre har skrevet på Facebook og noen har sendt meg private meldinger på Facebook og på mail. Det er jo ikke bra at det er så...

Les mer...

Hverdagen

Jeg trenger hjelp igjen!

For noen måneder siden skrev jeg at jeg ville ha en liten lavFODMAP-kafe. Fordi helsen min til tider ikke alltid er på topp vil det være helt urealistisk for meg å ha en åpen kafe hver dag. Istedenfor har jeg lyst til å holde kurs/samlingskvelder 1-2 ganger i...

Les mer...

Kraft... nesten...
Hverdagen

Kraft… nesten…

Jeg følte meg som verdens beste husmor der jeg stod og laget kraft på kotelettbeinene etter dagens middag. Det tok nøyaktig tre timer før jeg plutselig følte meg som verdens verste husmor... Kraften, som forøvrig smakte fortreffelig, skulle bare koke inn litt...

Les mer...