Glutenfri vannbakkels med skinkesalat

av | Frokost og lunsj, lavFODMAP oppskrifter | 4 kommentarer

Glutenfri vannbakkels med skinkesalat kan spises både til frokost, lunsj og som et mellommåltid.

I dag laget jeg vannbakkelsene litt flate og var spent på utfallet. De ble som lav FODMAP / glutenfrie pitabrød!

Tilbereding av glutenfri vannbakkels med skinkesalat

Jeg skar av toppen, puttet litt oppskåret issalat og egg- og skinkesalat inni og det ble utrolig godt! Siden jeg ikke tåler tomat og agurk, selv om det er lav FODMAP, brukte jeg ikke det. Jeg kan tenke meg at det ville gjort måltidet enda bedre og friskere, så om du tåler det ville jeg absolutt gått for å fylle på med de grønnsakene du kan spise!

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

4 Kommentarer

 1. Randi

  Veldig lurt og det så utrolig delikat og flott ut. 🙂

  • Cecilie

   Tusen takk Randi! Jeg er opptatt av at, selv om jeg går på diett, så skal maten både smake og se god ut. 🙂

 2. Wendy

  Hei,
  Det ser kjempegodt ut! Skal forsøke å lage det. Blir spent på om jeg får det til å se slikt det ser ut på bildet! 🙂 🙂

  • Cecilie

   Håper det ble vellykket? Husk at det er bare til å spørre om det er noe du lurer på. Normalt sett svarer jeg relativt raskt på kommentarer her, så jeg beklager at jeg var litt treg nå! 🙂

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.