Noen ganger har man ikke lyst på tomatbasert pizza, da er hvit kyllingpizza virkelig å anbefale!
Her har jeg brukt pizzamelet fra Villa Paradiso, men etter at denne oppskriften ble til har jeg funnet opp en enda bedre oppskrift på pizzabunn. Når pizzamelet fra Villa Paradiso i tillegg er litt vanskelig å få tak i, vil jeg absolutt anbefale den nye oppskriften.
Bunn
4 dl. vann
500 g. mel
1/2 pakke gjær
1/2 dl. olivenolje
2 ts. salt
1 ts. sukker
Bland alt sammen og la det heve.
Lag marinade til kyllingen
3-4 ss. ketcup
1 ss. balsamicoglaze
1-2 ts. salt
1-2 ts. pepper
Cayennepepper
(Smak deg frem med krydder)
1-2 kyllingfileter skjæres i biter og legges i blandingen.
Fremgangsmåte
Kjevle ut bunnen.
Halvstek bunnen på 220 g. i 5-6 min.
Dryss på ost, kyllingen og bacon og stek i 14-18 min til osten har smeltet og kyllingen er ferdigstekt.
Her i huset er vi helt enige om at dette er en av de beste bunnene jeg har laget og det er ikke siste gangen vi kommer til å lage «hvit» pizza! Mannen sa følgende: «Man skulle ikke tro at du hadde gått på noe kompromiss med ingrediensene (glutenfri bunn, ikke løk, hvitløk og tomatsaus) i dag, for dette var knallgodt!»
0 kommentarer