Vil du vinne lavFODMAP-matvarer?

av | Hverdagen | 57 kommentarer

FODMAP friendlyDa har jeg levert manuset til den nye boken, pakket kofferten til i morgen og når jeg er ferdig med å skrive denne bloggposten skal jeg slange meg på sofaen resten av kvelden.

For en ukes tid siden var jeg i Liverpool på «Allergy + Free From» messen. Der traff jeg teamet bak «the FODMAP-friendly program» og fikk med meg litt smaksprøver hjem til Norge. Forrige uke lovet jeg å dele ut noe av det jeg fikk og det har jeg tenkt å gjøre nå. Jeg har laget en pakke med et lite utvalg med «FODMAP-friendly» sertifiserte produkter. I tillegg har jeg puttet litt andre smaksprøver fra messen i samme kartong. Resten av smaksprøvene kommer jeg til å ta med meg på treff i Oslo, i morgen, og treff i Bergen (som enda ikke er planlagt).

Jeg eier ikke fantasti og jeg har grublet lenge på hva dere må gjøre for å være med i trekningen om å vinne lavFODMAP-pakken og har kommet frem til følgende:

For å være med i trekningen om å vinne lavFODMAP-matvarer må du skrive navnet på den mest kjente lavFODMAP-pioneren som er med i teamet til «the FODMAP-friendly program». Du kan skrive det her i bloggen, på Facebooksiden til lavFODMAP eller på Instagram. Du får et ekstra «lodd» pr. «kanal» du bruker.

Jeg trekker en vinner lørdag 28. november 2016 kl. 14.

Lykke til! (Sofaen neste! 🙂 )

Lagre

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

57 Kommentarer

 1. Mia

  Jepp, jeg går også for Sue Sheperd. Virker som en dame med masse spennende kompetanse! Jeg har vært på lavfodmap i et par mnd, ikke 100% men har merket stor bedring. I morgen starter en streng diett i to uker for så å Introdusere. Grugleder meg, men skal bli godt å få litt mer oversikt på hva og hvor mye som funker for meg ? For meg blir det litt «feil» å tenke at lavfodmap er en diett, jeg forbinder det med slanking eller noe har blitt en motegreie. Lavfodmap blir en livsstil på samme måte som man unngår andre ting som ikke er hensiktsmessig for seg selv. Veldig glad det finnes personer som deler kunnskap i sosiale medier – så tusen takk for all info du kommer med!

 2. Kristine

  Hadde jo vært helt fantastisk å vinne 🙂
  Det må være Sue Shepherd du mener.

 3. Ragnhild

  Går for Sue Shepherd. Har tenkt å prøve LavFodmap for å finne ut om det kan hjelpe på magen, men har ikkje heilt klart å hoppe i det enda. Så å vinne desse produkta hadde vore fantastisk!

 4. Cathrine Hjorteland

  Det må være Dr Sue Shepherd. Spennende pakke med produkter!

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg