Annonse

IMG_4939

Etter å ha skrevet mitt forrige innlegg, om vårløk og purreløk, kom jeg til å tenke på noe… Det kan jo synes som om det grønne på løken er greit… kan dette være greit? Altså, om man legger hvitløk i vann (ev. lar den ligge for lenge i kjøleskapet, som jeg har gjort), kan man spise det grønne? Det er jo langt i fra noe logikk i dette, siden jeg ikke har hørt at man kan spise det grønne fra andre løksorter, men… det slo meg plutselig… om hvitløk er hvitløk, eller om det grønne er mildere? Mon tro om fru-løksensitiv må teste ut dette…

 

Lagre

Annonse
Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Annonse

Flere historier

Hverdagen

Ut av komfortsonen!

Ut av komfortsonen! For noen uker siden fikk jeg en invitasjon til å være med på Landsforeningen Mot Fordøyelsessykdommer sitt julemøte. Jeg var egentlig på vei til å kaste brevet i bosset (bergensk for søppel), men så tenkte jeg: "Kjenner jeg noen som skal gå?...

Les mer...

Annonse