Etter å ha skrevet mitt forrige innlegg, om vårløk og purreløk, kom jeg til å tenke på noe… Det kan jo synes som om det grønne på løken er greit… kan dette være greit? Altså, om man legger hvitløk i vann (ev. lar den ligge for lenge i kjøleskapet, som jeg har gjort), kan man spise det grønne? Det er jo langt i fra noe logikk i dette, siden jeg ikke har hørt at man kan spise det grønne fra andre løksorter, men… det slo meg plutselig… om hvitløk er hvitløk, eller om det grønne er mildere? Mon tro om fru-løksensitiv må teste ut dette…

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Helse, Hverdagen

I dag har jeg vært flink!

Folk som ikke har mageproblemer vil antageligvis ikke forstå hva jeg skal skrive nå, men jeg er 100% sikker på at alle dere som sliter med magen, slik som meg, vil skjønne hvor flink jeg har vært i dag! Tannlegeskrekk Jeg har tannlegeskrekk. Veldig... Så ille at...

Les mer...

Hverdagen

Jeg overlevde!

  Jeg overlevde! TUSEN millioner takk for alle de fine tilbakemeldingene på mitt forrige innlegg om angst. Noen har skrevet i bloggen, andre har skrevet på Facebook og noen har sendt meg private meldinger på Facebook og på mail. Det er jo ikke bra at det er så...

Les mer...

Helse, Hverdagen

Noen dårlige magedager

De siste dagene har magen trøblet seg igjen og jeg er usikker på hva det egentlig er. En stund tenkte jeg at det måtte være en hvitløksolje jeg brukte på fredag kveld, men da burde symtomene ha gitt seg nå. Ellers kan jeg ikke finne noe "galt". Jeg holder derfor en...

Les mer...