Ny «kjøkkengreie»: PizzaPro Stålplate

av | Hverdagen, Mat og kjøkkenredskaper | 0 kommentarer

 Bildet er fra Sousvide Norge sin nettbutikk. 

I dag har jeg altså kjøpt meg en ny «kjøkkengreie», en 10 kilos stålplate til å lage pizza på. Ryktene sier at den er fantastisk til å lage vanlige pizzabunner. Spørsmålet, og utfordringen min, er: «Er den like god til glutenfri pizza?»

Jeg har alltid vært en hund etter «kjøkkenduppedingser» og må vel innrømme at jeg, etter at jeg begynte på lav FODMAP, rettferdiggjør mine kjøp på en helt annen måte. Nå trenger jeg alt som kan gjøre maten bedre eller som kan gjøre kjøkkentjenesten enklere, og ikke minst, jeg fortjener det, ikke sant?

Til mitt andre forsvar så blir «vidundermaskinene» faktsik brukt på mitt kjøkken. Det eneste jeg ikke har brukt spesielt mye er den elektriske parmesanostrasperen jeg fikk av mine foreldre, flybåren fra Italia,for 20 år siden. Grunnen til dette er nok at jeg da var fattig student og ikke hadde råd til å kjøpe spesielt mye parmesanost. Da jeg endelig fikk råd til å kjøpe litt dyrere oster gikk maskinen i stykker. Siden jeg nå bruker en del parmesanost og i tillegg sliter litt med at armene ikke alltid vil gjøre det samme som jeg vil, skulle jeg gjerne hatt en slik maskin. Kanskje jeg får kjøpe en ny en neste gang jeg skal til Italia?

Tilbake til den nye pizzaplaten min. Det skal bli spennende å se hvordan pizzabunnen bakt med det glutenfrie pizzamelet fra Villa Paradiso og stekt på pizzastålet blir! Rapport kommer!

PS. Om du skulle være like gal etter kule kjøkkenting som meg, så er PizzaPro på tilbud til 750,- ut dagen (søndag) fra SousVide Norge. Og nei, jeg tjener ikke en krone på å anbefale noe fra SousVide Norge, jeg er bare en fornøyd kunde.

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Lav FODMAP mat til kursdeltagere
Hverdagen

Lav FODMAP mat til kursdeltagere

Lav FODMAP mat til kursdeltagere For noen uker siden ble jeg spurt om jeg kunne lage lav FODMAP mat til et kurs på Impact HUB i Bergen. 20 grundere skulle lære mer om stressmestring av psykolog Renate Scholz som driver Mindfulness Bergen og de skulle ha god og sunn...

Les mer...