«Allergimat – smaker ikke det dr*tt da?»

av | Hverdagen, Mat og kjøkkenredskaper | 0 kommentarer

Var kommentarene jeg fikk etter å ha servert muffinsene mine på et business-event sammen med Kolbrun Retorikk og fotograf Christin Eide . Ingen hadde smakt glutenfrie kaker før, ihvertfall ikke bevisst, men de innbilte seg at det skulle smake tørt og dårlig og ihvertfall ikke kjempegodt!

Det er synd at folk tror at «allergimat» skal smake dårlig, men jeg har en idee om at jeg skal klare å omvende folk. Man må bare ha fantasi og tolmodighet til å prøve og feile litt!

 

 

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hverdagen

Jeg overlevde!

  Jeg overlevde! TUSEN millioner takk for alle de fine tilbakemeldingene på mitt forrige innlegg om angst. Noen har skrevet i bloggen, andre har skrevet på Facebook og noen har sendt meg private meldinger på Facebook og på mail. Det er jo ikke bra at det er så...

Les mer...

Hverdagen

Snart Kina!

Da har jeg pakket og er snart klar for å reise til Kina, nærmere bestemt Hangzhou. Mannen skal jobbe der i 1 år og jeg skal reise litt frem og tilbake. I første omgang skal jeg nå være der i 3 uker. Å gå på lavFORDMAP-dietten i Kina er en utfordring både fordi de...

Les mer...