«Allergimat – smaker ikke det dr*tt da?»

av | Hverdagen, Mat og kjøkkenredskaper | 0 kommentarer

Var kommentarene jeg fikk etter å ha servert muffinsene mine på et business-event sammen med Kolbrun Retorikk og fotograf Christin Eide . Ingen hadde smakt glutenfrie kaker før, ihvertfall ikke bevisst, men de innbilte seg at det skulle smake tørt og dårlig og ihvertfall ikke kjempegodt!

Det er synd at folk tror at «allergimat» skal smake dårlig, men jeg har en idee om at jeg skal klare å omvende folk. Man må bare ha fantasi og tolmodighet til å prøve og feile litt!

 

 

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Helse, Hverdagen, Min mening

Vær inkluderende

Fra lanseringsfesten min i fjor. Min gode venninne Elisabet demonstrerer lavFODMAP-forkle! 🙂 Vær inkluderende Nå er det ikke lenge til lanseringsfestene mine og i den forbindelse har jeg et ønske: Vær inkluderende! Jeg vet ikke hvor mange eller hvem som kommer,...

Les mer...

Helse, Hverdagen

Hjemme

De av dere som har fulgt meg på Instagram og Facebook vet at jeg har vært i Oslo OG at jeg var syk i hele natt. Det begynte i går, kanskje allerede på morgenen. Følte meg urven i kroppen, kvalm, hadde hodepine og var usedvanlig sliten. På kvelden var jeg på et...

Les mer...