Krokanstøv kan brukes til både kakepynt, på is eller på is!

Oppskrift på krokanstøv

Etter at jeg hadde laget brente mandler ble det mye sukker og litt mandler igjen på papiret. Dette puttet jeg i kjøkkenmaskinen med kniver og lot det kjøre til alt var knust og det så ut som pulver – krokanstøv.

Passer godt på is, i yoghurt, som pynt på kremkaker, i musli etc… Bruk fantasien!

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.