Etter å ha skrevet mitt forrige innlegg, om vårløk og purreløk, kom jeg til å tenke på noe… Det kan jo synes som om det grønne på løken er greit… kan dette være greit? Altså, om man legger hvitløk i vann (ev. lar den ligge for lenge i kjøleskapet, som jeg har gjort), kan man spise det grønne? Det er jo langt i fra noe logikk i dette, siden jeg ikke har hørt at man kan spise det grønne fra andre løksorter, men… det slo meg plutselig… om hvitløk er hvitløk, eller om det grønne er mildere? Mon tro om fru-løksensitiv må teste ut dette…

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Helse, Hverdagen

Dårlig magedag i dag…

Litt usikker på om det var maten i går, eller om det bare er sånn at av og til har man dårlige magedager… Dessverre klarte jeg ikke å motstå denne sjokoladen som stod på rommet da jeg kom opp fra bassenget og lurer jo litt på om det kan være sjokoladen sammen med...

Les mer...

Hverdagen

Snart Kina!

Da har jeg pakket og er snart klar for å reise til Kina, nærmere bestemt Hangzhou. Mannen skal jobbe der i 1 år og jeg skal reise litt frem og tilbake. I første omgang skal jeg nå være der i 3 uker. Å gå på lavFORDMAP-dietten i Kina er en utfordring både fordi de...

Les mer...

Hverdagen

KONKURRANSE

Sommeren i Bergen har vært heller begrederlig værmessig og jeg må si jeg synes virkelig synd på de som har satset på fint sommervær og feriert hjemme i sommer. Ikke bare har det regnet, men det har vært så kaldt at de få gangene jeg har dristet meg til å gå med...

Les mer...