LavFODMAP-lunsj i Bergen!

av | Hverdagen | 0 kommentarer

Mange av dere har spurt meg om hvordan det går med lavFODMAP-kafeen min. Prosjektet begynner å ta form og planen er nå at jeg skal starte opp til høsten. I første omgang blir det en ettermiddag/kveld i måneden, men blir det vellykket er det ikke noe problem å utvide til flere ganger i måneden.

MEN… fordi det er mange som vil treffes før høsten har jeg bestemt meg for å lage et lite «ad-hoc» arrangement med en lunsj nå før sommerferien. Det er kort varsel og jeg skjønner at ikke alle kan, men jeg prøver likevel.

Sted: Impact Hub Bergen, på Bryggen i Bergen, Holmedalsgården 3, «loftet»

Tid: Onsdag 17. juni kl. 12-14

Pris: 250,- (pengene dekker leie av lokalet og lunsj: Surdeigsbrød av spelt, gulrotsuppe, omelett med laktosefri fetaost, tomat og potet, og sjokoladekake med krem til dessert.)

Er du interessert i å være med? Meld deg inn i facebookgruppen lavFODMAP’ere i Bergen og omegn. Der vil du også få mer informasjon om andre arrangementer/aktiviteter og ikke minst, du vil treffe andre «likesinnende». Om du ikke er medlem av Facebook kan du sende meg en mail: cecilie@lavfodmap.no

Sees vi?

 

 

 

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hverdagen

Nye muligheter!

(Sponset) Vil du være førstemann til å få tilbud om kurs, konkurranser, foredrag, boksigneringer og andre nyheter? Meld deg på nyhetsbrevet på høyre side og vær med i trekningen om dette urtekrydderet og en deilig olivenolje fra Oliviers & Co i Bergen. Trekning...

Les mer...

Lav FODMAP mat til kursdeltagere
Hverdagen

Lav FODMAP mat til kursdeltagere

Lav FODMAP mat til kursdeltagere For noen uker siden ble jeg spurt om jeg kunne lage lav FODMAP mat til et kurs på Impact HUB i Bergen. 20 grundere skulle lære mer om stressmestring av psykolog Renate Scholz som driver Mindfulness Bergen og de skulle ha god og sunn...

Les mer...

Hverdagen

Jeg overlevde!

  Jeg overlevde! TUSEN millioner takk for alle de fine tilbakemeldingene på mitt forrige innlegg om angst. Noen har skrevet i bloggen, andre har skrevet på Facebook og noen har sendt meg private meldinger på Facebook og på mail. Det er jo ikke bra at det er så...

Les mer...