LavFODMAP-lunsj i Bergen!

av | Hverdagen | 0 kommentarer

Mange av dere har spurt meg om hvordan det går med lavFODMAP-kafeen min. Prosjektet begynner å ta form og planen er nå at jeg skal starte opp til høsten. I første omgang blir det en ettermiddag/kveld i måneden, men blir det vellykket er det ikke noe problem å utvide til flere ganger i måneden.

MEN… fordi det er mange som vil treffes før høsten har jeg bestemt meg for å lage et lite «ad-hoc» arrangement med en lunsj nå før sommerferien. Det er kort varsel og jeg skjønner at ikke alle kan, men jeg prøver likevel.

Sted: Impact Hub Bergen, på Bryggen i Bergen, Holmedalsgården 3, «loftet»

Tid: Onsdag 17. juni kl. 12-14

Pris: 250,- (pengene dekker leie av lokalet og lunsj: Surdeigsbrød av spelt, gulrotsuppe, omelett med laktosefri fetaost, tomat og potet, og sjokoladekake med krem til dessert.)

Er du interessert i å være med? Meld deg inn i facebookgruppen lavFODMAP’ere i Bergen og omegn. Der vil du også få mer informasjon om andre arrangementer/aktiviteter og ikke minst, du vil treffe andre «likesinnende». Om du ikke er medlem av Facebook kan du sende meg en mail: cecilie@lavfodmap.no

Sees vi?

 

 

 

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hverdagen

Nye muligheter!

(Sponset) Vil du være førstemann til å få tilbud om kurs, konkurranser, foredrag, boksigneringer og andre nyheter? Meld deg på nyhetsbrevet på høyre side og vær med i trekningen om dette urtekrydderet og en deilig olivenolje fra Oliviers & Co i Bergen. Trekning...

Les mer...