LavFODMAP-lunsj i Bergen!

av | Hverdagen | 0 kommentarer

Mange av dere har spurt meg om hvordan det går med lavFODMAP-kafeen min. Prosjektet begynner å ta form og planen er nå at jeg skal starte opp til høsten. I første omgang blir det en ettermiddag/kveld i måneden, men blir det vellykket er det ikke noe problem å utvide til flere ganger i måneden.

MEN… fordi det er mange som vil treffes før høsten har jeg bestemt meg for å lage et lite «ad-hoc» arrangement med en lunsj nå før sommerferien. Det er kort varsel og jeg skjønner at ikke alle kan, men jeg prøver likevel.

Sted: Impact Hub Bergen, på Bryggen i Bergen, Holmedalsgården 3, «loftet»

Tid: Onsdag 17. juni kl. 12-14

Pris: 250,- (pengene dekker leie av lokalet og lunsj: Surdeigsbrød av spelt, gulrotsuppe, omelett med laktosefri fetaost, tomat og potet, og sjokoladekake med krem til dessert.)

Er du interessert i å være med? Meld deg inn i facebookgruppen lavFODMAP’ere i Bergen og omegn. Der vil du også få mer informasjon om andre arrangementer/aktiviteter og ikke minst, du vil treffe andre «likesinnende». Om du ikke er medlem av Facebook kan du sende meg en mail: cecilie@lavfodmap.no

Sees vi?

 

 

 

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

lavFODMAP treff på nett
Hverdagen

LavFODMAP treff på nett

Føler du deg til tider litt ensom og alene med IBS-plagene dine? Har du noe du lurer på i forbindelse med IBS og lavFODMAP? Jeg er ikke lege eller helsepersonell, men min erfaring er at det er mye som kan løses om man får snakket sammen med andre. Jeg hadde jo en...

Les mer...